Hyvää Sinistä Uutta Vuotta!

Happy-New-Year-Blue-Background-2016-HD-Wallpaper-04630

Hyvät Vantaan Perussuomalaiset – lämmin kiitos menneestä vuodesta!

Nyt vuoronsa päättävä hallitus on yhdessä tehnyt hyvän pohjatyön kevään kuntavaaleihin. Siitä kuvaavana esimerkkinä on Vantaan Sanomien upea uutisointi vaalikampanjamme alkamisesta viikonlopun/vuodenvaihteen lehdessä.

Toivotan uudelle hallitukselle onnea ja menestystä vuodelle 2017!

Yhteisen vaalivalmistelun vieminen menestykselliseen lopputulokseen on meidän kaikkien tehtävä. Sen ensimmäinen vaihe on ehdokashankinnan viimeistely seuraavien seitsämän viikon aikana.

Erityinen kiitos Länsi-Vantaan aluejaokselle hyvästä, mallikelpoisesta ehdokashankinnasta. Kaikkien aluejaosten ja jäsenten on syytä jatkaa aktiivisena ja tukea erityisesti Hakunilan alueen ehdokashankintaa.

Kannustan kaikkia viestinnässään ja kampanjoinnissaan muistamaan perussuomalaisten hyviä aikaansaannoksia kuluneen vuoden aikana. Mielipidemittaukset eivät äänestä, vaikka hyvä niitä on sivusilmällä seurata. PS-aikaansaannoksia on lueteltu mm. joulukuisessa Perussuomalaiset-lehdessä.

Tärkeää on myös tuoda esiin perussuomalaisten toimintaa valtuustossa. Vastustimme ainoana ryhmänä luottamuspalkkioiden nostamista. Lukekaa ministeriryhmän jokaiselle jäsenelle lähettämää viikottaista uutiskirjettä ja jakakaa yhdistyksen Facebook-viestintää.

Hyvä yhteishenki ja iloinen tekemisen ilme ovat parasta mainosta kaikissa tilanteissa.

Onnea ja menestystä, erityisesti seuraavalle sadan päivän jaksolle!

Niilo Kärki
2016 pj.

Kirjoitettu 31.12.2016

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa