Syyskokous valitsi uuden puheenjohtajan

Jussi Halla-aho Vantaan Perussuomalaisten syyskokouksessa Tikkurilassa

Vantaan Perussuomalaisten syyskokous pidettiin Tikkurilassa 30.9.2017. Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho tervehti vantaalaisia perussuomalaisia ja kertoi puolueen vetovoiman kasvusta ja linjakkaasta poliittisesta toiminnasta niin eduskunnassa kuin ympäri Suomea.

Kokouksessa valittiin yksimielisesti yhdistyksen puheenjohtajaksi Johannes Nieminen, joka on on puolueen pitkäaikainen vaikuttaja Vantaalla. Nieminen korosti sitä, että Vantaan Perussuomalaiset tulevat näkymään Vantaalla vieläkin vahvemmin.

”Presidentinvaalikampanja tulee näkymään. Keskiviikkona 8. marraskuuta pidämme kaikille avoimen PS-foorumin Tikkurilasssa, johon saapuu presidenttiehdokkaamme Laura Huhtasaari”, kertoo tuore puheenjohtaja Johannes Nieminen.

Tarkemmat tiedot tapahtumasta löytyvät Vantaan Perussuomalaisten verkkosivustolta.

Asukkaiden ääni entistäkin tarkemmin kuuluviin

Nieminen ottaa myös kantaa Vantaan kuntapolitiikkaan. Hän kertoo vantaalaisten ottavan jatkuvasti yhteyttä mm. koulujen sisäilmaongelmista, segregaatiosta, taloudesta ja monista hyvin henkilökohtaisistakin asioista. Niemisen mukaan ihmiset kokevat ettei heidän äänensä kuulu ja monet ovat hyvin tukalassa tilanteessa.

”En pysty ymmärtämään sitä, että uhraamme lapset, nuoret ja aikuisetkin. Sisäilmaongelmat ovat todellisuutta ja odotan, että kaupungin nimeämä työryhmä saa tämän osalta tuloksia aikaiseksi. Tarvitsemme ihmisistä välittävän positiivisen Vantaan, joka uskaltaa myös tarttua vaikeisiin asioihin, kuten mm. segregaation aiheuttamiin ongelmiin”, toteaa Johannes Nieminen.

Kokouksessa valittiin myös uusi hallitus. Vantaan Perussuomalaiset jatkavat työtään kaupunkilaisten parissa.

– Tervetuloa tapaamaan meitä teltalle. Olemme listanneet tänne kotisivuillamme toritapahtumat, PS-Foorumin ja lisää tapahtumia on tulossa. Pysykää kuulolla.

30.9.2017 Johannes Nieminen

 

 

Kirjoitettu 30.9.2017

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa